Povratak lezbijske teen atrakcije

ZASIGURNO se svi sjećate ruskih wannabe lezbijki koje su prije dvije godine žarile i palile svjetskom pop scenom. Svojim kvazilezbijskim sklonostima te dvije tinejdžerke šokirale su čitav glazbeni svijet. Nakon višegodišnjeg izbivanja iz glazbenog svijeta, došlo je vrijeme za njihov veliki povratak na scenu.

Iako su Ruskinje dugo tvrdile kako nipošto ne pokušavaju biti kontroverzne, u to im nitko nije povjerovao. A kako i bi nakon što su izjavljivale kako vode ljubav tri puta dnevno, te planiraju ući u brak. Uz to su svakodnevno punile novinske stupce svojim ispadima i seks skandalima, njihove lezbijske fotografije obišle su čitav svijet.

Sada je došlo vrijeme za veliki come back. Vlasnice hita "All the thing she said" najavile su da ponovo kreću u osvajanje top ljestvica, i to uz pomoć zvučnih imena poput Stinga, Davea Stewarta i Richarda Carpentera.

Njihov novi album zvat će se "Dangerous and Moving", a glasnogovornik kompanije ContactMusic izjavio je kako se radi o iznimno kvalitetnom materijalu.

"Jako smo uzbuđeni zbog njihovog povratka. Proteklih su godina radile na nekim nevjerojatnim stvarima. Nije upitno da će Lena i Julia biti kontroverzne kako što su nekad bile. Djevojke su trenutno u Rusiji, no ubrzo kreću na turneju po SAD-u i Europi u svrhu promocije svog novog albuma." - riječi su glasnogovornika ContactMusica.

Pročitajte više