Poznata srpska blogerica nakon pljačke u Parizu: Paranoična sam, pratili su me

Foto: Instagram

JEDNA od najpoznatijih srpskih influencerica i blogerica Tamara Kalinić opljačkana je u nedjelju 4. srpnja u svom domu u Parizu. Nešto više od mjesec dana nakon incidenta, Tamara se oglasila i rekla kako se uopće ne osjeća sigurno u Parizu.

Trenutačno je u Velikoj Britaniji te je objavila YouTube video u kojem je, između ostalog, rekla da nije sigurna želi li živjeti u Parizu.

"Ovo je bio najstresniji, ali ujedno i najljepši period u mom životu. Volim priču započeti lijepim stvarima, a sve što se dogodilo učvrstilo je veze s ljudima koje volim, dečkom", objašnjava Tamara.

"Ljudi su me pratili i to vjerojatno duže vrijeme. Možda su i sa mnom razgovarali, pratili me do kuće. Kopali su mi po stvarima, a možda su nešto i postavili, mikrokamere, bilo što, možda sam sad malo paranoična, tko zna...", dodala je.

Kaže kako se ne osjeća sigurnom živjeti u stanu u koji netko može provaliti, no objasnila je i kako postoji problem kad je u pitanju preseljenje.

"Imam stan u Beogradu, Londonu i u Milanu, ali stan u Milanu neće biti spreman do kraja rujna. S obzirom da ni Britanija ni Srbija nisu u Europskoj uniji, nije tako lako preseliti stvari iz Pariza", kaže influencerica.

Podsjetimo, provalnici su joj ukrali stvari u vrijednosti većoj od 300 tisuća eura (oko 2.2 milijuna kuna). Uzeli su njene skupocjene satove, dizajnerske torbice i druge luksuzne stvari.

Pročitajte više