Poznate face i fanovi stali uz Severinu: "Za dobrim konjem prašina se diže"

Instagram

SEVERINA se danas prvi put oglasila nakon afere s golim fotkama koje su procurile na internet. Pjevačica je odlučila ignorirati priču te je na svom Instagramu objavila fotografiju s majkom Anom i sinom Aleksandrom. Fotka je u samo dva sata skupila više od 33 tisuće lajkova, a u komentarima su se javile brojne poznate face i deseci Severininih fanova koji su čvrsto stali uz nju.

>>Severini opet procurile gole fotke, srpski mediji ih objavili<<

>>Severinin menadžer o fotkama: "Ovo je osveta bivšeg jer je pobijedila na sudu"<<

>>Milan Popović: Severina i ja tad nismo komunicirali, nisam mogao imati te fotke<<

Lana Klingor Mihić ispod Severinine fotografije je napisala: "Za dobrim se konjima oduvijek dizala prašina, no to ne znači da nam ta prašina smanjuje pogled na naprijed." Lana je dodala hashtagove #samojako i #jebonjih.

Severini se javila i Ljupka Gojić Mikić koja joj je ispod fotke postavila srce.

Iva Radić, koja je Severinina bliska prijateljica, također je čvrsto stala uz nju. Jučer je podijelila tweet Bojana Glavaševića u kojemu je napisao da Severina godinama trpi nasilje nad svojom intimom te da je društvo i država nisu zaštitili.

>>Bojan Glavašević brani Severinu nakon golih fotki: "Njena moralna snaga je veća"<<

Brojni Severinini fanovi složili su se s Lanom Klingor te također ustvrdili da se "prašina diže za dobrim konjem". Drago im je što se Severina osmijehom bori protiv svega što joj se događa posljednja tri dana.

Pročitajte više