Poznate face za (modno) mišljenje Fashion Gurua boli đon!

SINOĆ je Fashion Guru (nekima poznat i kao Boris Banović) izbacio svoju listu najgore odjevenih Hrvata u 2009. godini, na koju su se smjestili mnogi pripadnici društvenog i noćnog života lijepe nam Lijepe naše. Između ostalih, i Nives Celzijus koja listu predvodi, zatim Maja Šuput, Simona Gotovac, Maja Lena Lopatny, Feminnemke, Jelena Radan, Janica Kostelić, Massimo, Aleksandra Grdić, ali i mnogi, mnogi drugi. Međutim, koliko smo mogli zaključiti iz male ankete koju smo proveli među prozvanima, za Guruovo mišljenje ih doslovno - boli đon.

Maja Šuput: Zar imam novi nadimak?

Maja Šuput, koju je Guru nepristojno ocijenio "vjevericom na steroidima", na njegov komentar je umrla od smijeha. "Imam novi nadimak? Super! Guru je sad stvarno poludio", kaže Maja. "Ne gledam njegove priloge, nisam poludjela da to gledam. I ni najmanje me ne zanima što on o meni misli. Ali ovim putem ga lijepo pozdravljam", kaže nam Maja.

Slično misli i Nada Parmać, trećina jedinog ženskog benda na estradi koji je Guruu prošle godine posebno zapeo za oko. On Feminnemke ocjenjuje virusom, a one njega nametnikom. "Stvarno me ne zanima što Fashion Guru misli o mojem odijevanju ili odijevanju cura iz benda. Ne zamaram se takvim glupostima", tvrdi nam Neda.

"Na njegove gluposti smo navikli, nije više zanimljiv"



Na Guruovoj meti se našla i Maja Lena Lopatny i to zbog toga što se modno ugledala na majku, koju Banović ionako svako malo u televizijskom eteru opere. Ali za Guruovo mišljenje nije briga ni Miju, koja kaže da kritike na svoj izgled rijetko prima, a još rjeđe od pravih modnih znalaca, kojima, prema njezinom mišljenju, Guru ne pripada. "Oho, očito sam Banoviću zanimljivija nego što je on meni. Nije mi stalo do njegovog mišljenja, niti ga pratim. Na njegove gluposti smo već navikli, nije zanimljiv. Iako, razumijem da čovjek mora zarađivati, pa nek' zarađuje", smije se Mia.


Tko se još našao na neslavnoj listi? Trio Gotovac-Gianna-Simona, koji prema Guruu izgledaju "kao rijetko viđena parada kiča i šanirane odjeće", zatim Hana Tabaković (za koju ni mi nismo znali da je poznata), "ljubiteljica policije i ružičastog ruža", Ivana Husar Mlinac i nesuđena predsjednica Vesna Škare Ožbolt. Manje-više isti likovi kao i obično. A svi oni se slažu u jednom: neka tog Gurua s televizije konačno netko - gurne!

"Guru je klaun, da nije tragičan, bio bi komičan!"



A kako ova lista u velikom broju okuplja klijentice Modnog mačka, nismo mogli a da se ne zapitamo nije li to zapravo napad na njega, a ne nedužne krotiteljice celebrity neba, i kod Grubnića naišli na očekivan odgovor: "Ne, nije me briga što Guru misli, i ne smatram ga kompetentnim da komentira ičiji stajling jer se on time ne bavi, on je samo televizijski klaun. To nam je potvrdio i kad je prije nekoliko tjedana predlagao ženama što da obuku za Novu godinu, što bi, da nije žalosno i tragično, bilo smiješno", komentira Marko.

"Vidio sam da je Nives za njega najgore odjevena osoba ove godine, ali ja iz prve ruke mogu posvjedočiti da nije. Bio sam nebrojeno puta kod nje doma, igrao se s njezinom odjećom za neka snimanja i vrlo dobro znam da Nives u svom ormaru ima izvrsnih komada odjeće, dizajnerskih, domaćih, stranih, baš poput Andreje Čermak ili Sanje Duggan kojima se on ulizuje, ali to ne ističe", zaključuje Marko.

Pročitajte više