Poznate Hrvatice derneče u Beogradu, Todorićeva kći se naslikava s Lepom Brenom

Foto: Instagram

U BEOGRADU se udaje kćer srpske nogometne legende Dragana Stojkovića Piksija, a na svadbi su se pojavila i neka poznata lica iz Hrvatske. 

Fotkama s fešte na Instagramu su se pohvalile Iva Radić, Iva Balent i Nina Badrić. 

Piksijeva kćer Anja Stojković udaje se za francuskog vozača trkaćih automobila Huga Valentea, a ovo im je već treća svadba. Naime, njih dvoje su se prvi put vjenčali u krugu obitelji u veljači ove godine u Parizu, prije mjesec dana imali su raskošnu svadbu na Azurnoj obali, a ovaj put je na red stigao i Beograd. Nakon crkvenog obreda, svadbena svečanost održava se na Kalemegdanu.

Na svadbu su pristigli brojni poznati i slavni iz srpskog javnog života poput Jovane i Željka Joksimovića, Filipa Živojinovića, Aleksandre Prijović, Jelene Karleuše... Među uzvanicima su se našle i pjevačica Nina Badrić, Iva Balent s kćeri Tarom i njena nerazdvojna prijateljica Iva Radić.

Iva Balent se na Instagramu, između ostalog pohvalila fotkom s Lepom Brenom uz koju je napisala: "Kad sam bila mala htjela sam biti Lepa Brena". 

Iva Radić se je na svojim fotkama zahvalila na gostoprimstvu Snežani Stojković uz komentar: "Počašćene što smo večeras vaše gošće".

Nina Badrić je podijelila svoj selfi uz koji je čestitala mladencima. 

"Neka vas božji blagoslov prati uvijek i u svemu", napisala je Nina uz fotku.

Pročitajte više