Poznate Hrvatice kao snježne kraljice: Otkrile su i svoje božićne planove

Foto: Danijel Galić

NAKON prošlogodišnjeg hita "Sexy Mrazice", poznate Hrvatice zablistale su u u snježnom izdanju. Fotografije su nastale pod kreativnim vodstvom Studia Marcela i fotografa Danijela Galića, a poznate glumice i pjevačice otkrile su svoje božićne želje.

"U našoj obitelji je običaj darivati poklone koji će nas razveseliti, ponekad i nasmijati. Svi već sada razmišljamo jedni o drugima kako bi otvaranje poklona pod borom bio prije svega zabavan događaj. Ono čemu se posebno veselim je druženje s mojom djecom i našim prijateljima", rekla je glumica prelijepa Sanja Vejnović koja je raduje blagdanima.

/

Baš kao i glumica Ana Vilenica: "Što želim ove godine od Djeda Božićnjaka?! Možda deset dana tropskog raja za dvoje!". U obitelji glumice Ane Begić Tahiri Božić je već godinama rezerviran za djecu. Babara Nola svojoj obitelji želi zdravlje i sreću, a sebi priželjkuje i neku novu haljinicu.



Kantautorica Alka Vuica pod borom očekuje omiljene parfeme i hidratantne kremice, važno joj je Božić provesti okružena ljudima koje voli. Pjevačica Lidija Bačić božićne će praznike provesti u rodnom Splitu. "Što priželjkujem pod bor?! Nikad ne priželjkujem nikakve materijalne stvari nego jedino puno zdravlja i mira svojoj obitelji", rekla je Lidija.

Glasaj za najljepšu Hrvaticu 2015. u našoj ANKETI.


 

Pročitajte više