Poznate ljepotice, pazite se - stižu Franka i Sabina, nova lica na top listi!

INDEXOV Izbor za najljepšu Hrvaticu dobio je ovih dana dvije nove kandidatkinje, a veliki broj glasova u tako kratkom vremenu doveo ih je do samog vrha liste, pa su se Franka Batelić i Sabina Behlić pridružile Nikolini Pišek, Lani Jurčević, Ivi Šulentić i drugim ljepoticama koje već tradicionalno dobivaju najveći broj glasova. Franka i Sabina priznaju da im medijski interes godi, ali svjesne su da ga uskoro trebaju i opravdati - mlada manekenka prvim uspjesima u svijetu visoke mode, a pjevačica debitantskim albumom kojeg počinje snimati u ljetnim mjesecima.

Franka Batelić medije je osvojila na nedavno održanom Hrvatskom radijskom festivalu, na kojem je osvojila najveći broj telefonskih glasova i zaradila prve pohvale iskusnih estradnjaka. Nakon pobjede u glazbenom realityju "Showtime" mnogi su joj predviđali brzi zaborav, poučeni, naravno, iskustvom s drugim pobjednicima koji, uz dužno poštovanje, nisu ostvarili nikakvu glazbenu karijeru, ali Franka je pjesmom "Ruža u kamenu" pokazala da se na nju itekako može računati. "Ne želim biti jedna od onih koje će se probijati isključivo izgledom. Danas je vizualno jako bitno, i ne može sve počivati na glasu i pjesmama, ali mislim da u svemu tome treba pronaći pravu mjeru", kaže Franka o "pametnom doziranju" izgleda uz dobar glas i kvalitetne pjesme.

Sabina u modni svijet kreće "bez predrasuda"

Nakon trinaest tjedana burne potrage, Hrvatska je konačno dobila i svoju prvu "reality ljepoticu", Sabinu Behlić. Atraktivna Riječanka neće izdavati albume, ali će se baviti jednako zahtjevnim poslom - uskoro odlazi na castinge diljem Europe, a nada se da će uskoro osvanuti i na nekoj modnoj naslovnici. Pobjeda u "Hrvatskom top modelu" je nešto što je, kaže, oduvijek željela, ali tu ne staju njezine životne ambicije: "Upisala sam faks i želim ga završiti. Pobjedu sam očekivala, kad sam se već prijavila. Roditelji su mi velika podrška u svemu, a i prema modnom svijetu nemam predrasuda".

M.A.
Foto: Index, RTL

Pročitajte više