Poznate ljepotice utrkivale se na kartingu: Renata Sopek prva među amaterima

S DOLASKOM hladnijeg vremena mogućnosti za zabavu na otvorenom sve su manje pa će mnogi razonodu potražiti na zatvorenim, toplim mjestima. To su učinili i naši poznati koji su kišni vikend proveli na najvećem indoor kartodromu u Hrvatskoj. Ana Begić, Zlatan Zuhrić Zuhra, Renata Sopek, Barbara Radulović i bivši aktivni kartingaši, Ivan Pokos te Marko Pavić, odlučili su se provozati 365 metara dugom stazom u Arena centru. Očekivano, najbolja vremena na stazi ostvarili su Pavić i Pokos, a od vozača amatera najbolja je bila Renata Sopek koju je bodrio njen dečko, Sergej Bjelić.

Ana Begić i Daniel Bilić pokušavali otkriti odgovor na vječno pitanje: "Tko su bolji vozači - muškarci ili žene?"

Ana Begić odmjerila je snage s radijskim voditeljem Danielom Bilićem u muško-ženskoj utrci i izgubila.  Dinamični duo čitav se tjedan pripremao na obračun u vožnji kartingom na prvom indoor kartodromu u Zagrebu, kako bi odgovorili na jedno od vječnih pitanja: "Tko su bolji vozači - muškarci ili žene?". Prije same utrke uslijedila je testna vožnja, na kojoj su se Ani i Danielu pridružili Barbara Radulović, Renata Sopek i Zlatan Zuhrić Zuhra. U toj zajedničkoj navali adrenalina, dečki su u konačnici bili nešto brži, no i cure su pokazale zavidnu vještinu vožnje.

"Izjednačeni smo jedino zato što smo navukli iste kacige i štitnike i sjeli u iste bolide"

Uz jaku podršku navijača Ana i Daniel dočekali su svoj obračun, u koji su odlučili uključiti i Zuhru. Svo troje dalo je sve od sebe, a konačni poredak glasio je: Bilić, Zuhra, Begić. Usprkos rezultatu, Ana je komentirala: "Zadovoljna sam, no želim reći da ovo još ništa nije riješilo jer karting nema previše veze s gradskom vožnjom." te tražila od Daniela da bar prizna da su izjednačeni. Daniel je odlučno odgovorio: "Izjednačeni smo jedino zato što smo navukli iste kacige i štitnike i sjeli u iste bolide. Dakle, mi smo bolji. Muškarci.". No Ana mu je odrješito uzvratila: "Izjednačeni!".

"Žene su sigurno u rangu s muškarcima, one su čak opreznije i pametnije"

Premda su muškarci ovoga puta imali više sreće i pokazali se bržima, Zuhra ipak zaključuje: "Žene su sigurno u rangu s muškarcima, one su čak opreznije i pametnije. Možda krenu malo sporije, ali zato dođu do cilja, a muškarci se razbacaju okolo". Bilo je razbacivanja, preticanja, jurnjave, napetosti, no i onoga najvažnijeg, svi su došli do cilja i odlično se proveli.

Pročitajte više