Poznati voditelj izvrijeđao Kim Kardashian: "Daj ih pospremi više, ti si majka"

Foto: Instagram

VODITELJ emisije Dobro jutro, Britanija Piers Morgan izjavio je da je nedavna gomila selfieja Kim Kardashian u toplesu "patetična" i da takvim vulgarnim objavama sramoti vlastitu djecu.

Morgan smatra da Kim svojim ponašanjem, zajedno s 26-godišnjom ljubiteljicom selfieja Emily Ratajkowski, vraća položaj žena godinama unatrag.

"Mislim da je jadno. Da sam sad u sobi s Kim rekao bih joj da pospremi sve unutra. Majka je troje djece. Pa to je sramotno", rekao je za magazin Closer.

"Zamislite da ste majka i da razmišljate o tome kako morate pokazati svoje grudi i uslikati si stražnjicu za društvene mreže. To je očajno. Daj zadrži malo dostojanstva", dodao je.
 
Kim odgaja četverogodišnju kćer North, dvogodišnjeg sina Sainta i novorođenu curicu Chicago sa svojim mužem Kanyeom Westom.
 
 
Žestoko kritizirajući starletu, Morgan je nastavio: "To je sranje. Vraća feminizam unatrag godinama. Feminizam je o rodnoj jednakosti i pravima žena, a u slikanju sisa nema ništa snažno ni ohrabrujuće. One oduzimaju feministički pokret i uništavaju ga."
 
"Emmeline Pankhurst i sufražetkinje nisu riskirale svoje živote i borile se za žensko pravo glasa da bi Kim Kardashian i Emily Ratajkowski mogle izbaciti sise van", zaključio je ogorčen voditelj.
 
 

Pročitajte više