Poznati vole snježne radosti: Neki se grudaju, neki poziraju, a neki su ipak ostali na toplom

Foto: Instagram

PRVIM pahuljama snijega Danijela Martinović nije odoljela, te se nakon dugog niza godina uputila na austrijsko skijalište s prijateljicama.



Pjevačica Nina Badrić raduje se snijegu iz topline svoga doma. Van se nije odvažila, no podijelila je fotografiju svoje terase koja je sada pod bijelim prekrivačem.


Zato je Nives Celzijus uhvatila lopatu u ruke i sama počistila prilaz ispred stana. Kasnije je sa kćeri napravila i snjegovića te spojila ugodno s korisnim.


Gospođa Kojić uživala je na snijegu sa svojim najdražim muškarcima. Severina voli snijeg, a posebno mu se veseli mali Aleksandar.

Bračni par Mikić vratio se iz Japana, a u Zagrebu ih je dočekao snijeg. Mihael ima pauzu od utakmica u nogometnom klubu Sanfrecce Hiroshima, pa sa suprugom Ljupkom i kćerima Janom Siennom i Milom Amelie uživa u snijegu.

 


Još jedan sportski par uživa u Zagrebu. Od Pariza se malo oodmaraju i rukometaš Igor Vori i njenoga supruga Olja, koja je na svojem Instagramu objavila nekoliko snježnih fotografija. Nikakva zima ne može naštetiti njezinom modnom stilu.

Pročitajte više