Pratitelji napali Hilariju Baldwin jer je dopustila 10-godišnjoj kćeri da se našminka

Foto: Instagram

KORISNICI Instagrama napali su Hilariju Baldwin (40) jer je svojoj 10-godišnjoj kćeri dopustila da se našminka za izlazak. Naime, supruga glumca Aleca Baldwina (65) podijelila je fotografiju na kojoj se ona i Carmen spremaju za nedjeljni izlazak u grad, a u opisu je istaknula da ih je Carmen obje uredila. 

"Večernji spoj s mojom prvom bebom... Ona nas je obje našminkala. Kako je samo brzo narasla i nevjerojatno je koliko me inspirira. Carmen, ti si tako posebna duša... Kao i tvoja braća i sestre... Svi ste jedinstveni i jednako nevjerojatni", napisala je Baldwin.

"Premlada je da se šminka", komentiraju pratitelji

Mnogi pratitelji su Hilariju u komentarima kritizirali što je dopustila mladoj kćeri da se šminka. "Nije li ona premlada za šminku?", "Prelijepe ste, ali kao majka dviju kćeri mislim da je ona premlada za šminkanje, odnosno taj 'odrastao' izgled", "Obje imate previše šminke na sebi", komentirali su pratitelji.

Podsjetimo, Alec i Hilaria vjenčali su se 2012. i zajedno su dobili sedmero djece. Glumac ima i kćer Ireland (28) iz bivše veze s glumicom Kim Basinger.

 

Pročitajte više