Prava istina iza viralne fotke "Justina Biebera koji jede burrito od sredine"

Screenshot: YouTube

BILO je predobro da bi bilo istina.

Prošli tjedan fotografija "Justina Biebera koji jede burrito od sredine" postala je viralna nakon što je objavljena na Redditu.

Izazvala je bijes na društvenim mrežama, a vrlo brzo prenijeli se je i brojni mediji, uključujući BBC, USA Today, Vanity Fair i mnogi drugi. No postoji jedan problem s njom - to nije Bieber.

Justin Bieber eating a burrito sideways from r/mildlyinfuriating

Naime, YouTuberi Yes Theory priznali su kako su namjestili fotografiju, na kojoj je Brad Soussa, koji je sličan Bieberu, a kojeg su doveli u Los Angeles na snimanje.

No prank nije stao tu. U nedjelju ekipa je objavila snimku u kojoj su objasnili, između ostalog, kako su fotografiju poslali mailom brojnim medijima i objavili je sami na Redditu da postane viralna.

Jedan od članova čak je dan intervju novinarima, u kojem je tvrdio da je fotkao Biebera nakon što je uočio da sjedi sam u parku West Hollywood.

I dok se kanadska pop zvijezda o svemu još uvijek nije oglasila, njegov menadžer Scooter Braun objavio je snimku i komentirao. "I sad me svi moji prijatelji mogu prestati ispitivati", napisao je.

No u drugom tvitu objasnio je kako je znao da nije riječ o Bieberu, ali mu je bilo smiješno pa je prihvatio igru.

 

Pročitajte više