Pred našim kamerama nazvao mamu da joj kaže da je voli, njen odgovor nasmijao mnoge

Video: Index

POVODOM Dana žena pitali smo Zagrepčane tko su najvažnije žene u njihovom životu.

"Kaj si položio?"

Jedan dečko kojeg smo sreli rekao nam je da mu je najvažnija žena u životu mama. Njegova se zove Sanja i nazvao ju je da joj zahvali za sve. "Evo, samo te kratko zovem da ti kažem da te volim i hvala ti na svemu", rekao je tijekom poziva. "Kaj si položio?" upitala ga je Sanja i nasmijala nas.

@index.hr "Zovem da ti kažem da te volim i hvala na svemu." #danzena #indexhr #mama #ljubav #zagreb #foryou #foryoupage #fyp #viraltiktok ♬ original sound - Index.hr

Video je na našem TikTok profilu pregledan preko 70 tisuća puta. "Mene bi moja pitala jesam li dobro", "Moja bi mislila da sam poludjela", šalili su se ljudi u komentarima.

"Zovem da ti kažem da ti volim"

Jedna djevojka nas je posebno dirnula.

Rekla nam je da joj prvo mama pada na pamet. Odlučila je probati nazvati svoju mamu koja se zove Marija i reći joj lijepe riječi. "Bok, mama", rekla je kad joj se javila. "Bok, Ivka", odgovorila joj je mama.

@index.hr "Samo ti želim reći da si najvažnija osoba u mom životu." #danzena #majka #mama #zagreb #indexhr #ljubav #foryou #foryoupage #fyp #viraltiktok ♬ original sound - Index.hr

"Samo ti želim reći da te puno volim i da si najvažnija osoba u mom životu", rekla je kći mami. "Hvala ti lijepa. Ali zašto to sad, tako?" začudila se gospođa Marija izljevu nježnosti svoje kćeri. "Eto, jedan eksperiment. Ali zbilja to mislim. Šaljem ti pusu", rekla joj je Ivka.

Nakon telefonskog poziva otkrila nam je što joj je najdraže na mami. "Jako je posložena, organizirana i snažna. Brine puno za druge, daje se puno drugima. Mislim da bi to rekli i ostali za nju." Priznala nam je da joj je baš trebao ovaj poziv mami.

Pročitajte više