Prekinuli Megan Fox i Machine? Obrisala sve fotke s njim, šuška se da ju je prevario

Foto: EPA/Instagram

HOLIVUDSKA glumica Megan Fox pokrenula je glasine da je prekinula sa zaručnikom, reperom Machine Gun Kellyjem. Obrisala je sve fotografije s njim, a potom podijelila zagonetnu objavu. 

Obrisane fotografije i stih o nevjeri

Objavila je provokativne fotografije na kojima joj društvo pravi nepoznati muškarac te video u kojemu spaljuje pismo i torbu. U opisu je stavila stihove iz Beyonceine pjesme Pray You Catch Me iz 2016. godine s albuma Lemonade, poznatog po tome što opisuje aferu njezina supruga Jay Z-ja. 

"Možeš okusiti nepoštenje / u dahu ti je", napisala je Megan u opisu. U komentarima su mnogi pisali o reperovoj nevjeri, a jedna pratiteljica joj je napisala: "Vjerojatno se spetljao sa Sophie", pritom misleći na gitaristicu Sophie Lloyd. Megan je odgovorila na taj komentar napisavši: "Možda sam se ja spetljala sa Sophie."

Počela je pratiti Eminema, pa obrisala svoj profil

Fox je potom prestala pratiti Machinea na Instagramu, no zapratila je Eminema, što je dodatno potaknulo glasine o prekidu budući da su njih dvojica već godinama u svađi. Megan je naposljetku uklonila svoj korisnički račun na Instagramu, no komentari ispod njene objave su objavljeni na profilu @commentsbycelebs.

"Tko nju može prevariti? Neki muškarci nikad nisu zadovoljni", "Nije mi jasno ni kako ju je MGK osvojio uopće", "Pete Davidson je spreman napraviti svoj korak", "Hvala Bogu, slobodna je", "Trajalo je i duže nego što sam očekivala", neki su od komentara.

Nedavno su viđeni zajedno

Nikome zapravo nije jasno što se dogodilo jer je par viđen zajedno samo nekoliko sati prije obrisanih fotografija i zagonetnih stihova. Bili su zajedno na Drakeovoj Super Bowl zabavi u Scottsdaleu.

Podsjetimo, Megan i Machine Gun Kelly svoju su vezu započeli 2020. nakon njezina razvoda od Briana Austina Greena. Navodno su se zbližili tijekom snimanja filma Midnight in the Switchgrass. Zaručili su se u siječnju 2022.

Pročitajte više