Preljubnik Ronan Keating otkazao nastupe i posvetio se spašavanju braka

NAKON što je prevario suprugu Yvonne s plesačicom i najavio razvod, Ronan Keating ipak želi spasiti 12-godišnji brak. Pjevač Boyzonea otkazao je sve obveze sljedeća tri tjedna kako bi se posvetio uvjeravanju supruge da mu oprosti nevjeru i primi ga nazad u obiteljsko gnijezdo.

Prošloga petka 33-godišnji Keating je nastupio na glazbenom festivalu SkyDance u Švicarskoj te se odmah nakon toga zaputio natrag u Dublin kako bi nagovorio Yvonne da njihovu braku pruži još jednu priliku. Kako prenose novine News of the World, pjevač je jednom svom prijatelju rekao: "Shrvan sam. Znam da je to što sam učinio krivo, osjećam se grozno što sam to napravio Yvonne. Ali nisam spreman odustati od našeg braka. Sve sam otkazao, vraćam se u Dublin i potrudit ću se da stvari popravim, vratim ih u normalu".

Pjevač Boyzonea svoju 36-godišnju suprugu i majku njihovo troje djece prevario je sa 26-godišnjom plesačicom Francine Cornell. Afera s njom trajala je sedam mjeseci. Iako su nekoliko puta prekidali, pjevač je postao opsjednut plesačicom te je neprestano bombardirao porukama preko mobitela. Iako je pokušavao prekinuti aferu, nije mogao dugo izdržati bez Francine. Supruga je za aferu saznala nakon što je pronašla njegov tajni mobitel s porukama. Yvonne je pjevača suočila sa svojim otkrićem te je on priznao preljub, nakon čega ga je supruga izbacila iz doma i rekla kako je njihov brak gotov.
     

Pročitajte više