Preminula influencerica koju je pratilo više od sto tisuća ljudi. Imala je 19 godina

Foto: Instagram

Maria Sofia Valim, brazilska influencerica i kći političara Vitora Valima, umrla je u dobi od samo 19 godina. Preminula je samo nekoliko dana nakon transplantacije jetre, na koju je hitno morala 7. prosinca kada su članovi njezine obitelji uputili apel za donorom.

"Mojoj najstarijoj kćeri Sofiji dijagnosticiran je ozbiljan zdravstveni problem, zbog čega je jutros stavljena na listu čekanja za transplantaciju jetre. Zamolio bih vas da molite za moju kćer i sve koji je vole", napisao je tada Vitor na svom profilu na Instagramu.

Na Instagramu je pratilo 107 tisuća ljudi

Nedugo nakon toga objavio je tužnu vijest. "S najvećom boli i tugom obavještavam da je moja voljena kći Sofia preminula. Nažalost, njezino tijelo nije izdržalo. Zahvaljujem svima na molitvama i lijepim riječima upućenima meni i ostatku obitelji u ovim za nas bolnim trenucima", napisao je.

Maria Sofia je inače sanjala da postane odvjetnica, a bila je uspješna influencerica, koju je na profilu na Instagramu pratilo 107 tisuća ljudi s kojima je dijelila trenutke iz privatnog života. Prije dva tjedna objavila je fotografiju s koncerta Taylor Swift u Sao Paolu.

Pročitajte više