Preminuo simpatični djed Zoran koji je preko noći postao hit na Instagramu

Foto: Instagram

PREMINUO je Zoran Stanković, simpatični djedica iz Srbije koji je 2019. godine postao hit na Instagramu.

"Poslije duge borbe s melanomom je 29.7. preminuo Zoran Stanković. Hvala vam svima što ste njegove zadnje dvije godine života učinili posebnim i što ste bili uz njega. Počivaj u miru dragi tata", objavila je njegova kći na društvenim mrežama.

Podsjećamo, Zoran iz srpskog Kraljeva doslovno je preko noći postao hit na Instagramu, gdje je u samo nekoliko dana od 105 pratitelja došao do 30 tisuća pratitelja. "Profil imam od prošle godine, otvorila mi ga je kći čisto za privatno korištenje", otkrio je tad za Index Zoran kako je započela njegova Instagram avantura. 

"Tijekom slikanja nisam ni razmišljao da će to nekome biti interesantno i da će to uopće neko pratiti, tako da su samim tim i moje slike objavljene bez razmišljanja o tome", priznao je te dodao da ga je nagla popularnost zbog toga iznenadila.

"Prilično sam iznenađen. I nadam se da će sve ostati u granicama normale. Ovom prilikom se zahvaljujem ljudima koji me prate i kojima sam uopće interesantan", rekao nam je skromno tad.

Zoran je svakodnevno objavljivao svoje selfieje, ispod kojih bi u opis stavljao samo datum kad su nastale te lokaciju koja je u većini slučajeva bila Kraljevo. Tisuće pratitelja privukao je nakon što je njegov profil osvanuo na nekim popularnim Facebook i Twitter profilima.

Pročitajte više