Pričali smo s djedom Zoranom iz Srbije koji je osvojio Instagram: "Zatečen sam"

Pričali smo s djedom Zoranom iz Srbije koji je osvojio Instagram: "Zatečen sam"
Foto: Instagram

ZORAN STANKOVIĆ iz srpskog Kraljeva doslovno je preko noći postao hit na Instagramu, gdje je u samo nekoliko dana od 105 pratitelja došao do 30 tisuća pratitelja. Odmah smo mu se jučer javili s nekoliko pitanja i zamolili ga da prokomentira svoju popularnost na Instagramu, no čika Zoran ili djed Zoran, kako ga neki od milja zovu, bio je pomalo sramežljiv pa nam je odgovorio da radije ne bi izlazio u javnost.

No, na kraju se ipak predomislio i odlučio progovoriti za Index te otkriti kako je uopće dospio na Instagram te kako se nosi s novostečenom i neočekivanom slavom.

"Profil imam od prošle godine, otvorila mi ga je kći čisto za privatno korištenje", otkrio je za Index Zoran kako je započela njegova Instagram avantura. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

20.04.2019 Novi dan, nove naočare

A post shared by Zoran Zoran (@zoran.stankovic.3950) on

"Tijekom slikanja nisam ni razmišljao da će to nekome biti interesantno i da će to uopće neko pratiti, tako da su samim tim i moje slike objavljene bez razmišljanja o tome", priznaje te dodaje da ga je nagla popularnost zbog toga veoma iznenadila.

"Prilično sam iznenađen. I nadam se da će sve ostati u granicama normale. Ovom prilikom se zahvaljujem ljudima koji me prate i kojima sam uopće interesantan", kaže skromno simpatični Zoran koji je već počeo primati i neke poslovne ponude.

"Stiglo je puno poruka, između ostalog i poslovnih, ali iskren da budem nisam uspio još uvijek sve pogledati", dodaje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na kafi

A post shared by Zoran Zoran (@zoran.stankovic.3950) on

"Zatečen sam cijelom situacijom", naglašava.

Podsjećamo, Zoran na Instagramu djeluje na profilu @zoran.stankovic.3950 te svakodnevno objavljuje svoje selfieje ispod kojih u opis stavlja samo datum na koji su nastale te lokaciju koja je u većini slučajeva Kraljevo. Tisuće pratitelja privukao je nakon što je njegov profil osvanuo na nekim popularnim Facebook i Twitter profilima.

"Što ti je moć društvenih mreža", komentirali su neki nakon Zoranove nagle slave o kojoj sanjaju mnoge instagramuše i instagrameri svakodnevno pokušavajući raznim objavama privući pratitelje. Zoranu je to uspjelo sasvim slučajno i neplanirano, a sudeći prema tome da broj pratitelja stalno raste - ovog simpatičnog gospodina iz Srbije sigurno ćemo još vidjeti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

20.04.2019 u šetnji

A post shared by Zoran Zoran (@zoran.stankovic.3950) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara