Prepoznajete li ovog dječaka? Danas je poznato TV lice i član slavne rock grupe

Screenshot: HRT

DINO JELUSIĆ prije 20 je godina s pjesmom Ti si moja ljubav pobijedio na prvoj dječjoj Euroviziji u Kopenhagenu. Dino se na svom Instagramu prisjetio pobjede, a HRT je u arhivi pronašao snimke mladog Dine nakon što se vratio iz Kopenhagena. 

11-godišnji Dino je potpisivao autograme pa odgovorio da je teško biti zvijezda, ali i kako nije mislio da će pobijediti. Tada je otkrio kako sebe ne smatra zvijezdom. 

Dino Jelusick - 20. godišnjica pobjede na prvoj dječjoj Euroviziji

Dino Jelusick jedan od mentora u The Voice Hrvatska, na svom Facebooku je objavio kako je danas 20 godina od njegove pobjede na prvoj dječjoj Euroviziji. A mi smo u arhivi HRT-a pronašli snimke mladog Dine nakon što se vratio iz Kopenhagena

Posted by HRT Vijesti on Wednesday, 15 November 2023

"Nemojte tako. Ja sebe ne zovem zvijezdom. Mislim da je zvijezda ona koja krvavo radi. Ja ne radim tako krvavo, ali radim", rekao je pa dodao kako zvijezdama smatra Janicu i Ivicu Kostelića te Gorana Ivaniševića. 

Nakon pobjede na dječjoj Euroviziji, Dino je 2011. izdao prvi solo album Living my own life, a 2019. pobijedio je u showu Zvijezde pjevaju. Od 2021. je član sastava Whitesnake, a gledatelji ga sada imaju priliku gledati kao člana žirija u showu The Voice. 

Pročitajte više