Pretučena borkinja opisala zlostavljanje muža: "Kašljala sam krv i povraćala"

Foto: Instagram

ATRAKTIVNA MMA borkinja Rachael Ostovich, koju je 18. studenog brutalno pretukao suprug Arnold Berdon, također borac, detaljno je opisala događaj zbog kojeg je završila u bolnici s lomom orbitalne kosti.

U međuvremenu je Ostovich, koja se polagano oporavlja, morala otkazati dugoočekivanu borbu protiv Paige VanZant, a TMZ Sports sad se dokopao dokumenta sa suda kojim je izborila zabranu prilaska svog supruga njoj i njihovoj petogodišnjoj kćeri.

"Nakon večeri u obiteljskom okruženju, Arnold Berdon opetovano me udarao u glavu, lice, rebra, zbog čega sam pala na pod. Pokušavala sam doći do zraka i nekako sam pobjegla preko balkona. Kašljala sam krv i povraćala nekoliko puta. Slomljena mi je orbitalna kost", piše u tom dokumentu, podnesenom na Havajima.

U dokumentima Ostovich tvrdi da ju je Berdon fizički zlostavljao i u prošlosti te je navela incident iz svibnja, kad ju je navodno udarao po nogama i ostavio je u modricama.

Sud je prihvatio njezin zahtjev u kojem je tvrdila da je Berdon opasnost za nju i dijete, i morat će se držati na minimalno 30 metara udaljenosti od njih, sve do 18. svibnja sljedeće godine.

Berdon je uhićen za pokušaj ubojstva drugog stupnja, što znači da bi, bude li osuđen, mogao završiti doživotno u zatvoru.

Pročitajte više