Prijatelji Brada Pitta: Otuđen je od djece. Za sve je kriva otrovna Angelina

Foto: Profimedia

Prijatelji Brada Pitta (59) kažu da je zvijezda očajna jer je otuđena od troje posvojene djece, a za to krive njegovu bivšu suprugu Angelinu Jolie (48). Prema dogovoru o skrbništvu glumac viđa samo svoje troje biološke djece, Shiloh (18) i blizance Knoxa i Vivienne (15).

Maddox (22), Pax (19) i Zahara (18) nisu u kontaktu s ocem. Zahara se nedavno javno odrekla očevog prezimena, a ovih dana je u javnost isplivala i Paxova objava na Instagramu u kojoj je Pitta nazvao "šupkom svjetske klase" i rekao da im je "pretvorio živote u pakao".

Prijatelji bivšeg para komentirali su njegovu objavu za Daily Mail.

"Izlazak te objave u javnost je tužan i frustrira jer ne poboljšava stvari. Čak i kad pričaju loše o njemu, Brad poštuje ono što djeca kažu. Nikada neće negativno govoriti o njima i gotovo nikad neće uopće govoriti o njima u javnosti. Ova objava je savršen primjer, udžbenički primjer, roditeljskog otuđenja", osvrnuo se prijatelj na to i dodao da smatra da je Jolie utjecala na to da djeca tako negativno misle o ocu.

Prijatelji Jolie: Brad može kriviti samo sebe

"Bradov tim misli da ona igra takve igre godinama, ali ne žele biti uvučeni u sukob s njom. Prošle su godine i godine kad je pričala i prepričavala iste otrovne stvari o njemu, a zapravo je otuđila djecu, što je stvarno uznemirujuće za Brada. Njemu je stalo do njih. To je porazno."

Pittov prijatelj dodao je da sporazum o zajedničkom skrbništvu, prema kojem Jolie ima više vremena s djecom nego Pitt, obuhvaća samo biološku djecu Shiloh, Knox i Vivienne. Pitt može biti s njima vikendom i tijekom školskih praznika. Jolie se požalila da bi se htjela preseliti, ali da obitelj mora ostati u Americi jer Pitt želi živjeti tamo.

Izvor blizak Jolie rekao je da Brad može kriviti samo sebe za situaciju. "Brad Pitt nema koga kriviti osim sebe. Sve što Angelina želi je izliječiti svoju obitelj i krenuti dalje, ali on je ne pušta." Prijatelji Jolie rekli su da je obitelj bila iznenađena Zaharinim potezom tijekom vikenda, ali ističu da su ona i njezina majka izuzetno bliske.

Pomažu majci

"Bio je to vrlo značajan dan za nju i dala im je do znanja da je to ono što želi učiniti." Zahara je savjetovala Angelinu o njezinoj kolekciji odjeće za modni pothvat koji će uskoro biti pokrenut, Atelier Jolie. Također je došla s njom u posjet Washingtonu prošle godine i bila je prisutna na sastancima sa zastupnicima na kojima je Jolie predlagala razne reforme pravosuđa.

Pax je u međuvremenu također uključen u Atelier Jolie i skicirao je dizajn za njegov logo. On i stariji brat Maddox također su radili s Jolie na filmu Without Blood, koji je ona režirala ranije ove godine u Europi.

Pročitajte više