Prikladno se skućio: Ante Gotovac brzinski uselio u stan nove zaručnice

DA JE Ante Gotovac uistinu poduzetan, svjedoči brzina kojom si je pronašao novi dom. U tjedan dana otkako je upoznao 27-godišnju Lanu Boško, Gotovac se zaručio i uselio u Lanin stan. Naime, ovih ga dana zbog dugova čeka deložacija iz ružičaste vile na Srebrnjaku, u kojoj je živio sa suprugom Simonom Gotovac, pa je Ante skupio stvari i preselio na Gornji Bukovac.

Ante je najavio kako će vilu prodati, a novac uložiti u novo ljubavno gnijezdo - Lanin stan, u kojem ga zasad jedino smeta premala kupaonica. Osim što je stan pretrpao svojim stvarima, Gotovac se već bacio i na preuređenje interijera. Zbog Ante se Lana odrekla i svog kućnog ljubimca. Pas je Gotovcu smetao jer je nuždu obavljao po stanu.

Umjesto nove Simonice - nova Ceca

I Lana i Ante tvrde kako su se zaljubili na prvi pogled, a oboje ih je privukla, ni manje ni više, negoli inteligencija druge polovice. Ante od Lane ne planira napraviti novu Simonicu, već novu Cecu ili Seku Aleksić, a zbog obećanja da će postati kraljica cajki, Lana je dala otkaz u obiteljskoj tvrtci.

"Nije nikakva marketinška fora. Upoznali smo se vani i odmah smo shvatili da je to to. Ima prekrasne plave oči i zaljubio sam se na prvi pogled. Tražio sam normalnu, vrijednu djevojku i takvu sam i dobio. Lana je cura s mozgom i šparna je. Ugasi svjetlo i televiziju i smanji grijanje kada izlazi iz kuće. Sam sam se dosad borio, ali uz pomoć Lane ću spasiti svoju firmu. Ona je jako pametna osoba i ne vidim zašto nam to ne bi pošlo za rukom. Osim toga, ona izvrsno pjeva, ima glasovne mogućnosti za pet i već nam se piše pjesma koju ćemo uskoro otpjevati u duetu. Glazbeni uzor joj je Ceca", rekao nam je Ante o svojoj novoj ljubavi.

Pročitajte više