Princ Harry i Meghan Markle završili su s kraljevskom obitelji zbog ove fotografije?

Foto: Profimedia

Princ Harry i Meghan Markle konačno su odlučili prekinuti s kraljevskom obitelji nakon što je Buckinghamska palača objavila fotografiju nasljednika.

Prema autoru Andrewu Mortonu, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa bili su zatečeni kada je 2020. godine debitirala fotografija pokojne kraljice Elizabete II i njezinih nasljednika, sadašnjeg kralja Charlesa, princa Williama i princa Georgea.

"Par je sumnjao je da se cijela institucija urotila protiv njih. Kako su oni to vidjeli, dokazi su bili posvuda oko njih. Neizgovoreni kodeks bio je jasan: budućnost monarhije bila je osigurana, s ili bez Meghan i Harryja”, tvrdi Morton u svojoj biografiji Meghan: Hollywoodska princeza.

Dva dana nakon objave fotografije napustili palaču

Dva dana nakon objave fotografije, Harry i Meghan otkrili su da službeno napuštaju palaču.

"Nakon višemjesečnog razmišljanja i internih rasprava, odlučili smo napraviti prijelaz ove godine i započeti s oblikovanjem progresivne nove uloge unutar ove institucije. Namjeravamo se povući kao 'stariji' članovi kraljevske obitelji i raditi na tome da postanemo financijski neovisni, dok nastavljamo u potpunosti podržavati Njezino Veličanstvo Kraljicu.

Uz vaše ohrabrenje, posebno tijekom posljednjih nekoliko godina, osjećamo se spremnima za ovu prilagodbu", stoji u njihovoj izjavi koja je objavljena 8. siječnja 2020. godine. Par trenutno živi u Montecitu u Kaliforniji sa sinom Archiejem (4) i kćeri Lilibet (2).

Pročitajte više