Privedeni hrvatski nogometaš ljubio je manekenke i družio se s Tatjanom Dragović

Foto: Instagram

HRVATSKI nogometaš Marko Šimić priveden je danas u Australiji zbog sumnje da je seksualno uznemiravao putnicu koja je sjedila do njega. Vijest su prvi objavili australski mediji, a incident se navodno dogodio kada je Šimić letio s Balija u Sydney. 

Hrvatski kralj Azije, kako su ga prozvali, domaće je tabloide ranije također punio svojim odnosom prema ženama, među kojima je najviše bilo manekenki. Šimić je, pisalo se, bio u vezi s Kristinom Lumbar, a njegovi prijatelji često su opisivali kako je Šimić uvijek okružen zgodnim djevojkama.

Jedno vrijeme družio se i s Tanjom Dragović, a o druženju nogometaša i 10 godina starije Tanje, tada još supruge Gorana Ivaniševića, uvelike se pisalo 2012. godine.

Inače, Šimić je rođen 1988. godine u Pakracu, karijeru je započeo u NK Rijeci, a zatim je prešao u NK Zagreb. Nakon toga igrao je u Rusiji i Mađarskoj, a trenutno igra za nogometni klub Persija Jakarta.

Prije incidenta u avionu, Šimić je uspio razljutiti i jednu indonezijsku pjevačicu koju na Instagramu prati 12 milijuna ljudi. 

"Želim da se obučeš seksi i takva pjevaš u mojoj spavaćoj sobi", napisao joj je na toj društvenoj mreži Šimić, a ona je zatim objavila njegovu poruku i napisala mu: "Nadam se da si iz ovoga naučio lekciju i da ćeš ubuduće biti bolja osoba."

Pročitajte više