Priznala je frajerima da su joj se prije sviđali, njihove reakcije su neprocjenjive

Foto: Instagram

NOVINARKA Elite Dailyja napravila je zanimljiv eksperiment. Odlučila je svim frajerima koji su joj se sviđali dok je bila mlađa to i priznati, a njihove reakcije su bile raznovrsne, ali u svakom slučaju neprocjenjive.

Prvi tip kojem je otvorila svoje srce bio je dečko kojeg je upoznala nakon što je diplomirala. "Bio je najčudnija osoba koju sam ikad srela pa sam se, naravno, zatreskala u njega. Divila sam se kako govori sve što mu padne na pamet, kako se čudno oblači. Bio je i poznat kao igrač, stalno je imao neku drugu curu pa nisam htjela da misli da sam samo još jedna kojoj se sviđa. Jednu večer smo dva sata pričali sami u mojoj sobi, nismo se niti dotaknuli, a kamoli poljubili. Tada sam shvatila da nemam šanse kod njega", objasnila je.

No, njegov odgovor na njezino priznanje jako ju je iznenadio. "Molim?! I ti si se meni jako sviđala! Čovječe, kako ne znam pročitati znakove", odgovorio je.

Drugi tip kojem je priznala svoju zaljubljenost bio je dečko kojeg je za vrijeme faksa znala preko prijatelja. "On je bio prijatelj mojih prijatelja i bio je jako zgodan, ali ja sam se uvijek previše sramila pričati s njim. Stalno je bio u nekim vezama na daljinu, što je mnogima bilo čudno jer nikad nitko nije upoznao te ljude", ispričala je.

"Draga Jen, prve četiri godine faksa bio sam siguran da si studentica na razmjeni koja ne priča engleski. Šalim se (malo). Drago mi je da si mi rekla! Ali nažalost po tebe, od faksa igram za drugi tim. Sretno ti", napisao joj je i time razriješio mnoge fakultetske nedoumice.

Treći tip kojemu je priznala bio je njezin bivši kolega s kojim je radila u veoma maloj kompaniji. "U tvrtki smo radili on, šef i ja. Nisam mu mogla reći jer bi to značilo da riskiram posao", rekla je.

Njegov odgovor nije je previše zadovoljio. "Wow, prošlo je dosta vremena. Zašto mi to odjednom sad govoriš? Znaš da sam u vezi s Courtney", napisao je i ostavio pod upitnikom najvažnije pitanje - je li se i ona njemu sviđala?

Zadnji tip kojemu je priznala bio je također kolega s fakulteta. "Sreli smo se par puta preko zajedničkih prijatelja, ali nikad nismo bili sami. Jednom mi je dao svoj broj jer smo zajedno slušali engleski. Planirali smo zajedno učiti, ali ni ja ni on se nikad nismo prvi javili", objasnila je.

On ju je ostavio na cjedilu. Na poruku nikada nije odgovorio. "Osjećala sam se malo glupo, možda mu se nisam trebala javiti. Možda se ni ne sjeća tko sam. Radije bih sad da misli da sam zabunom poslala poruku, nego da se sjeti tko sam", zaključila je.

"Drago mi je da sam napravila ovaj eksperiment. Naučilo me, ako osjećaš nešto, reci to. Nemoj čekati da vrijeme prođe."

Pročitajte više