Priznat će da je HIV pozitivan? Charlie Sheen najavio da će otkriti veliku tajnu

Screenshot: YouTube

CHARLIE SHEEN pristao je na ekskluzivni intervju s Mattom Lauerom u talk showu "Today" u utorak ujutro. NBC News je najavio da će glumac tijekom emisije otkriti nešto jako osobno, no nisu željeli otkriti o čemu je riječ. Intervju će se emitirati uživo iz New Yorka, a mnogi nagađaju da bi to veliko otkriće moglo biti priznanje da je zaražen HIV-om, o čemu se već tjednima nagađa.

Naime, strani mediji raspisali su se o velikoj holivudskoj zvijezdi koja taji da je HIV pozitivna. Navodno je slavnog glumca strah tužbi bivših seksualnih partnerica, koje su također redom slavne dame.

Tabloid The Sun pisao je da su među slavnim partnericama glumca zaraženog HIV-om nagrađivana glumica, religiozna zvijezda, jedna od najpoznatijih holivudskih glumica s kontroverznom prošlošću, TV zvijezda i poznata manekenka. U tom su opisu i popisu slavnih dama mnogi prepoznali upravo 50-godišnjeg Sheena.

Posljednji u nizu o njegovoj je bolesti pisao The National Enquirer.

"Charlie se seksao s brojnim partnericama otkako je doznao da je zaražen, a nije im rekao ništa o tome", rekao je izvor za taj tabloid.

Drugi izvor je ispričao: "Charlie je plaćao prostitutke, a tim ženama nikad nije prošlo kroz glavu da je HIV pozitivan. Činjenica je da je igrao ruski rulet s njihovim životima, a one su igrale isti taj ruski rulet jer su računale na mogućnost da ostanu trudne s njim i osiguraju se do kraja života".

Enquirer piše da se jedna žena nakon saznanja o njegovoj bolesti s njim nagodila na sudu.

Sheen se triput ženio i ima petero djece, 21-godišnju kći Cassandru s bivšom djevojkom iz srednje škole, 11-godišnju Sam i desetogodišnju Lolu s glumicom Denise Richards i šestogodišnje blizance Boba i Maxa s bivšom suprugom Brooke Mueller.

Bio je zaručen za porno zvijezdu Scottine Ross, poznatom pod umjetničkim imenom Brett Rossi, no zaruke su otkazane nakon osma mjeseci u listopadu 2014. godine. Enquirer piše da posjeduje video u kojem Scottine navodni vrišti na Sheena: "Godinu i pola si me izlagao HIV-u".

"Sheen je čekao četiri mjeseca da joj kaže da je HIV pozitivan. Otpočetka nije koristio zaštitu, govoreći da je voli", ispričao je izvor.

Tabloid navodno posjeduje i SMS poruku koju je Mueller poslala glumčevoj bivšoj asistentici.

"Nisam mogla podnijeti vijest o HIV-u. Prije šest mjeseci dijagnosticirali su mi očnu bolest i onda mogućnost da me Charlie zarazio HIV-om. Drogirala sam se s njim, danima bila budna i moj mozak je zatajio", napisala je.

Bivši dečko jedne od žena koje su spavale s glumcem ispričao je da joj je Sheen kupio kuću u Calabasasu te joj redovito plaća određeni iznos da šuti. "Sad je udana, a ona i muž žive od Charlijevog novca", rekao je.

"Gomila djevojaka dobiva redovite čekove od Charlieja. To je njegov oblik isprike za to što je učinio", rekao je drugi izvor.

Sheen je dobar dio ove godine proveo daleko od svjetala reflektora, a na televiziji se pojavio samo jednom otkako je njegov show "Kontrola bijesa" ukinut prošle godine. U veljači je gostovao u ABC-jevoj komediji "The Goldbergs".

Iako nije davao intervjue, svoja je mišljenja i stavove jasno izražavao na društvenim mrežama. Sport i aktualna događanja najdraže su teme o kojima je u nekoliko navrata lamentirao na Twitteru.

Prošlog mjeseca na portalima je objavljena snimka sukoba, nakon kojeg je Sheen izbačen iz bara. TMZ je pisao da je glumac primijetio da ga netko snima, što mu se nije svidjelo pa je toj osobi izbio mobitel iz ruke. Navodno je u bar došao na nekoliko žestica nakon što je cijeli dan proveo u ribolovu, a dok izbijanja svađe sa zadovoljstvom je pozirao s fanovima. 

Pročitajte više