Probudila se iz kome pa saznala da ju je muž prevario s majkom: Izdali su me

Foto: Instagram

KAMYLLA WANESSA CORDIERO pala je u komu poslije operacije kojoj je prethodio moždani udar, a kada se konačno probudila nakon 78 dana, saznala je vijesti koje su je šokirale, piše The Sun.

Njezin suprug, za kojeg se vjenčala 2013. godine i s kojim je dobila sina, zaljubio se u njenu vlastitu majku.

"Moja majka odlazila je u moju kuću kako bi pomagala mom suprugu i sinu dok sam ja bila u bolnici. U ta četiri mjeseca dok sam se borila za život, suprug me posjetio dva puta, a majka ni jednom. Otac mi je priopćio vijesti kad sam se probudila. Od tada je ne mogu više nazivati majkom", ispričala je.

Suprug je bio deset godina stariji od nje, ali im ta razlika u godinama nikada nije smetala. Međutim, dok je Kamylla bila u komi, shvatio je da ga ipak više zanimaju starije dame pa je počeo koketirati s njenom majkom te se između njih rodila ljubav.

"Skoro sam umrla, a oni su me izdali. Slavili su svoju vezu dok sam ja bila u bolničkom krevetu", rekla je Kamylla.

Otkrila je da sin sada viđa oca nekoliko puta tjedno, ali da misli kako nije dobro za dijete da bude izložen takvoj toksičnoj situaciji. S majkom više nema kontakt.

"Naš odnos uvijek je bio poljuljan, ali sada je nepostojeći. Majka je samo 20 godina starija od mene i uvijek se natjecala sa mnom u svemu, još od kada sam bila tinejdžerica željela je imati sve što i ja."

Kamylla je otkrila i da sada ima novog partnera te da je fokusirana isključivo na njega, sina i oca.

"Sve ružno ostavila sam iza sebe", zaključila je.

 

Pročitajte više