Procurila fotka princa Andrewa s robinjom milijunaša pedofila, tad je imala 17

Foto: Guliver Image/Getty Images/Daily Mail

NI NAKON smrti pedofila i milijardera Jeffreyja Epsteina ne prestaje skandal vezan za njegovo iskorištavanje mlađahnih cura, a osim njega, pod povećalom su se našli brojni moćnici koje se također povezuje sa seksualnim zlostavljanjem maloljetnica. 

Jedna od Epsteinovih navodnih robinja za seks tvrdi da je u Londonu, New Yorku i na Karibima imala spolne odnose s princem Andrewom kad joj je bilo samo 17 godina. Iako princ sustavno poriče da se to dogodilo, među nedavno objavljenim sudskim dokumentima pojavila se i fotka na kojoj pozira zagrljen s mladom Virginiom Roberts. 

Na fotki nastaloj 2001. godine u londonskom stanu Gishlaine Maxwell, Virginia koja je tad imala 17 godina, pozira u zagrljaju odraslog princa Andrewa koji je drži oko struka, a u pozadini vidimo Ghislaine, nasljednicu medijskog tajkuna Roberta Maxwella koja je bila Epsteinova suradnica i koja mu je navodno pronalazila djevojke. 

>>>Žrtve milijardera pedofila otkrile što je tražio od njih i zašto ih je kažnjavao<<<

>>>Batler otkrio što mu je rekla cura koju je milijarder držao kao robinju za seks<<<

>>>Bogataš se hvalio da je Nadia Marčinko njegova "jugoslavenska robinja za seks"<<<

Virginia Roberts (danas Giuffre) tvrdi da ju je upravo Ghislaine dovela Epsteinu kao robinju za seks. Također napominje da je s princem Andrewom spavala tri puta, a o tome je vodila i dnevnik u kojem je sve podrobno opisala i čiji su dijelovi objavljeni još prije četiri godine. Sudac je tada odbacio optužbe protiv princa Andrewa i naveo da ih smatra "nezrelima i nepromišljenima". 

Pročitajte više