Procurile fotke s Berlusconijevih orgija: "33 žene u dva mjeseca previše su čak i za mene"

TALIJANSKO tužiteljstvo sad ima i čvrste dokaze da se na privatnim zabavama talijanskog premijera Silvija Berlusconija uistinu orgijalo. Dokazuju to brojne fotografije i snimke koje su pronađene u laptopima, fotoaparatima i kamerama zaplijenjenima od pojedinih sudionica Berlusconijevih partyja.

Među fotografijama se nalaze i one 32-godišnje talijanske reality zvijezde i bivše djevojke nogometaša Manchester Cityja Marija Balotellija, Barbare Guerre, odjevene u policijsku uniformu i s lisicama u rukama, ali i fotografije po nekoliko djevojaka u klinču, koje se međusobno ljube, ližu i maze. Osim policijskih, djevojke koje su se skidale pred Berlusconijem i njegovim društvom nosile su i uniforme sobarica te medicinskih sestara.

Dosje u kojem se nalaze podaci o istrazi Berlusconijevih orgija i plaćanja seksa maloljetnicama već ima više od 20.000 stranica. Navodi se kako se osim sa u to vrijeme maloljetnom Ruby Srcolomkom u periodu od dva mjeseca seksao s još 32 žene. Berlusconi optužbe odbacuje riječima: "33 žene u dva mjeseca previše su čak i za mene".

Pročitajte više