Producent hit serije: Trump je toliko glup da nije shvatio da se sprdamo s njim

Foto: Press

GLAVNI producent serije Bez oduševljenja, molim! (Curb Your Enthusiasm) Jeff Schaffer narugao se Donaldu Trumpu jer američki predsjednik nije shvatio da se u epizodi u kojoj Larry David nosi kapu s natpisom Make America Great Again zapravo sprdaju s njim.

"Taj tip je toliko glup da ne shvaća kako ga ismijavamo", rekao je Schaffer u intervjuu za The Hollywood Reporter objavljenom jučer.

U jednoj od epizoda desete sezone serije HBO-a, emitiranoj u siječnju, Larry David (koji u seriji glumi samoga sebe) otkriva kako je MAGA kapa odlična za odbijanje ljudi i savršena isprika da se izvuče iz škakljivih društvenih situacija.

U epizodi David koristi kapu da se riješi ljutitog motorista, a scena je to koja je zapela za oko i Trumpu. "Čvrsti momci za Trumpa", napisao je uz isječak iz serije koji je objavio na Twitteru, da bi zbog toga postao predmetom sprdnje.

Schaffer kaže kako je situacija još komičnija jer je netko na setu rekao kako će Trump definitivno to objaviti na Twitteru kad izađe epizoda, u što producent nije mogao povjerovati. "I zatim je to napravio i još je zakačio to na vrh profila i samo je stajalo tamo."

"Larry i ja smo razgovarali o tome, trebamo li kako reagirati", nastavio je. "Ali odlučili smo pustiti tu bebu narančaste kose da sjedi u svojoj umrljanoj peleni."

Nejasno je zašto je Trump objavio tvit koji je i dalje na njegovom profilu. No američki predsjednik već je priznao da često ne zna što točno dijeli sa svojih 85 milijuna sljedbenika.

Pročitajte više