Producenti objasnili što traže od novog Bonda, kladionice imaju favorita za ulogu

Screenshot: Youtube

POSTOJI novi favorit za ulogu sljedećeg Jamesa Bonda nakon što su producenti objasnili što točno žele od uloge.

Iako je 007 Daniela Craiga bio čvrst i stoički superšpijun koji je mogao probiti zidove, znao je pokazati i emotivniju stranu u svojim ranjivijim trenucima. Do kraja svog angažmana kao Bond, Craigov 007 trčao je po brlogu negativca s kćerinim omiljenim plišanim medvjedićem zakačenim za pojas nakon što je imao dirljivu scenu u No Time To Die u kojoj joj je nespretno napravio doručak.

Teško je zamisliti da drugi Bondovi to rade, ali izgleda da će to biti nacrt za budućnost nakon što je producentica Barbara Broccoli rekla da je Craig "emocionalno provalio Bonda" i da će ista emocionalna snaga biti potrebna budućim Bondovima.

Prethodno su rekli da traže sljedećeg Bonda koji će "reinventirati" kultnu kinematografsku zvijezdu, ali zapravo još nisu počeli tražiti jer će proći "najmanje dvije godine" prije nego što počnu snimati sljedeći nastavak. 

Da bi vas povezivali s ulogom Bonda, nije potrebno puno osim biti zgodan glumac u odijelu, a postoje i neki jasni favoriti za Craigovog nasljednika. Idris Elba dugo je bio popularan izbor, iako se čini da vjerojatno neće dobiti posao nakon što su producenti govorili o vremenu koje je potrebno za ulogu, to jest da je Bond "obveza od 10-12 godina".

Kladionice najviše šansi daju Henryju Cavillu

S 50 godina na leđima, moglo bi biti pretjerano očekivati ​​da će Elba glumiti agenta 007 u srednjim 50-ima i u 60-ima. Daniel Craig završio je svoj angažman kao 007 u dobi od 53 godine, Elba bi tek započeo svoj u sličnim godinama, a uvijek postoji rizik da završi kao Roger Moore u A View to a Kill, gdje je sam Moore kasnije rekao da je "oko 400 godina prestar" za ulogu, piše Unilad.

S ulogom se povezivao i mladi engleski glumac, 26-godišnji Tom Holland, no prema kladionicama, očiti favorit da postane sljedeći Bond je Henry Cavill, koji je dugo bio još jedan popularan izbor među obožavateljima Bonda da naslijedi Craiga.

Izgleda dobro u odijelu, ima dosta akcijskog iskustva u svojoj karijeri i dokazao je da bi se mogao snaći u ulozi uglađenog špijuna u filmu The Man From U.N.C.L.E. iz 2015. godine. Među obožavateljima Cavilla kao sljedećeg 007 je Matthew Vaughan, redatelj serijala špijunskih filmova Kingsman, koji je rekao da je Cavill "rođen da glumi Bonda" .

Ako je vjerovati izgledima, Cavillov sljedeći najbliži suparnik za ulogu je zvijezda Bridgertona Regé-Jean Page, dok se također priča da su Tom Hardy i James Norton kandidati za novog agenta 007.

Pročitajte više