Profesori iz Čakovca su hit na Fejsu. Za svoje učenike se prerušili u TV likove

Foto: Facebook

PROFESORI čakovečke gimnazije Josipa Slavenskog razveselili su učenike rekreiravši likove iz popularnih filmova i serija. Tako su željeli obilježiti početak drugog polugodišta.

"E. T. još uvijek želi kući, plavuša s Harvarda ruši stereotipe, u Paklenom šundu i dalje se izvrsno pleše, Peaky Blindersi šire strah i trepet, banda crvenokapuljaša željna je akcije... Ne, ne bojte se, niste zapeli u prazničnom bingeanju! Vaši profesori, prerušeni u junake iz poznatih filmova i serija, očekuju vaš povratak želeći vam pokazati da su, unatoč svim izazovima koje pred vas stavljaju, i oni samo ljudi, veseli, duhoviti i dobronamjerni", poručili su na Facebooku.

"Dobro nam došli u školske klupe u novoj 2022. i neka nam i ona bude ovako vesela!" zaželjeli su učenicima, a objava sa simpatičnim fotografijama prikupila je preko tisuću lajkova i mnoštvo oduševljenih komentara.

"Već duže vrijeme nisam se divila nekoj fb objavi kao ovoj vašoj. Gimnazijski prosvjetari, svaka vam čast. Legende ste sam takve!", "Ovo je čudo! Bilo tko da ovo napravi bilo bi fora, ali kad to naprave profesori da požele gimnazijalcima sretan povratak u školske klupe... Onda stvarno... Wow, divno! Baš me nekako... malo i raznježilo. Eto", pisali su ljudi u komentarima.

Pročitajte više