Profil ove cure pokazuje kako svi na Instagramu rade jedno te isto

Foto: Instagram

INSTAGRAM je postao medij koji diktira brojne trendove, a da se korisnici vole ponavljati i jedni od drugih krasti ideje, dokazuje profil anonimne djevojke s Aljaske pod nazivom "Insta Repeat". Na svom profilu 27-godišnjakinja objavljuje kolaže fotografija koje izgledaju gotovo identično, a prati je više od 300 tisuća ljudi.

"Svrha Insta Repeata je kritizirati neoriginalnost u stvaranju sadržaja unutar 'žanra' Instagram fotografija na profilima fotografa", otkrila je za Photoshelter autorica profila.

Kako živi na Aljasci, nebrojeno puta se susrela s ljudima koji su tamo došli fotografirati za svoje umjetničke Instagram profile, a među svim ljepotama koje mjesto nudi, ona na svom feedu stalno vidi gotovo iste stvari. "Umjetnici i fotografi upadaju u šablonu, smatram da ovo što se događa na Instagramu postaje ekstreman slučaj", kazala je za Bored Pandu.

Korisnici Instagrama oduševljeni su načinom na koji je pokazala učestalu pojavu na ovoj društvenoj mreži, a u komentarima hvale njenu ideju. "Ovo je odlično", "Hvala ti što se trudiš pokazati stvarnost", "Kreativan način za dokazivanje poante", pišu joj u komentarima.

 

 

 

 

Pročitajte više