Proglašen pobjednik Zagreb Burger Festivala, evo tko radi najbolji burger

Foto: Luka Šangulin/Index

FOOD bar Guloso pobjednik je ovogodišnjeg Zagreb Burger Festivala.

U jakoj konkurenciji iz Zagreba, Varaždina, Dubrovnika i Šibenika pobjedu je odnio burger bar iz Dubrovnika, koji je sudjelovao prvi put na Festivalu. Njihov burger Gospar ove je godine oduševio posjetitelje festivala, a velik uspjeh postigli su i svojim Huncutom.

Junetina s hrvatskih pašnjaka, krumpirovo pecivo, mladi sir škripavac, drniški pršut, umak od majoneze i sjemenki gorušice te autohtona dubrovačka papričica, poverun, sastojci su Gulosovog hit burgera Gospar koji je na Burger Festivalu koštao 61 kunu.

Probali smo ga i mi, a kako nas se dojmio, možete pročitati ovdje.

Drugo mjesto pripalo je varaždinskom mobilnom brandu Reshetka International, koji je već po četvrti put osvojio priznanje na Zagreb Burger Festivalu. Zagrebački The Burger Bar svojom je kreativnom izvedbom osvojio treće mjesto, a njihov je burger bio među najfotogeničnijima. 

Titulu najboljeg debitanta odnio je BBQ Hot Yard, koji je ove godine na Burger Festu predstavio nesvakidašnji burger s maslacem od kikirikija i džemom.

 

***

Lajkajte Index Recepte na Fejsu za brdo jednostavnih i testirano odličnih recepata koje možete isprobati kod kuće svaki dan. Recepte možete pratiti i na YouTube kanalu Index Recepata. Pretplatite se i na kanal kako vam nijedan ne bi promaknuo.

Index Recepti

Pročitajte više