Pronašli smo najluksuznije vile na otoku Braču, cijene sežu i do 28 milijuna kuna

Foto: Index Oglasi

PROVJERILI smo kakve se vile prodaju na otoku Braču na Index Oglasima. Izdvojili smo četiri najatraktivnije i luksuzno uređene vile. Svima im je zajednička jedna stvar - bazen u dvorištu.

Cijene ovih vila variraju od 3 do 28 milijuna kuna, a zbog čega su cijene nekih nekretnina toliko visoke, procijenite sami.

Luksuzna vila blizu mora

Cijena: 28.479.358 kn

Ova vila smještena je na vrhu brežuljka, ali od mora je dijeli svega 30 metara. Oko vile je veliki privatni vrt koji obiluje cvijećem te prostrana terasa s koje se pruža pogled na more. Osim velikog bazena u dvorištu, vila u podrumu nudi i saunu. 

Oglas pogledajte ovdje.

Luksuzna novoizgrađena vila blizu Zlatnog rata

Cijena: 14.989.136 kn

Vila je u blizini prekrasne plaže Zlatni rat u Bolu na otoku Braču. Objekt obiluje detaljima od kvalitetnog dalmatinskog kamena, tipičnog za mediteranski stil u arhitekturi. Prodavač ističe kako vilu odlikuje visokokvalitetna gradnja, a prodajna cijena uključuje i luksuzni namještaj.

Oglas pogledajte ovdje.

Moderna vila za odmor

Cijena: 10.867.124 kn

Vila se nalazi u priobalnom mjestu Splitska na otoku Braču. Vlasnik navodi da se radi o mirnom, pitoresknom mjestu od samo nekoliko stotina stalnih stanovnika. Ova luksuzna vila pruža potpunu intimu.

Oglas pogledajte ovdje.

Vila u mjestu Pražnica

Cijena: 3.784.535 kn

Opremljena je videonadzorom i alarmnim uređajem. Okoliš vile je ograđen, a u dvorištu se nalazi bazen. Trijem pored bazena je natkriven pa omogućuje boravak na otvorenom kroz cijelu godinu.

Oglas pogledajte ovdje.

Pročitajte više