Provjeravala hoće li je dečko prevariti s najboljom frendicom, nije joj se svidjelo što vidi

Screenshot: YouTube

U JEDNOM od posljednjih videa iz popularnog YouTube serijala To Catch a Cheater djevojka je dečku namjestila svoju najbolju prijateljicu jer je pretpostavljala kako bi je on prevario s njom.

"Alex je vrsta djevojke koju ne želite ostaviti samu u sobi sa svojim dečkom", rekla je o njoj, a za dečka kojeg je testirala, Barta, dodala je kako se čak znao našaliti da bi htio seks utroje s njom.

Na snimci se vidi susret Barta i Alex tijekom njegove pauze za ručak. Nakon što su se zagrlili, Alex mu je rekla kako ju je ostavio dečko pa da sad radi na svom osvetničkom tijelu koje pokazuje u vrućim hlačicama i topiću.

U jednom trenu Bart ju je podignuo u zrak, a njegova djevojka nije mogla vjerovati čemu svjedoči. Vrlo brzo dogovorili su i susret. "Mogu li vidjeti to osvetničko tijelo?" pitao ju je Bart, a ona mu je rekla kako ga može "istražiti večeras", s napomenom da ništa ne govori Ashley.

Alex je zaključila kako bi ga trebala ostaviti jer "ako je takav prema njezinoj djevojci, kakav bi tek bio prema drugima".

Pročitajte više