Prva gospođa Abramovič umjesto milijuna pri razvodu dobila - prazan dvosoban stančić i kauč

Današnji "Daily Mail" tako donosi priču Olge Abramovič, mlade žene s kojom se u siječnju 1988. godine vjenčao u moskovskoj gradskoj vijećnici. Olga Abramovič je opisala kako je s njim sljedećih godinu i pol dijelila sumorni sovjetski stančić, dok je budući supertajkun pokušao preživjeti s prodajom plastičnih patkica.

Olga tvrdi da je i tada volio luksuzni život, iako ga je mogao priuštiti jedino uz pomoć mašte. Tako je opisala vožnje "Ladom" prilikom kojih ju je molio da mu mijenja brzine "kako bi mogao zamisliti da vozi automatik".

Međutim, vrlo brzo se ispostavilo da je mladi Roman stekao preveliku sklonost da stan napušta u 8 ujutro i da se vraća u 10 sati navečer. Nakon toga su imali sve manje prilike da međusobno razgovaraju, a jednog dana joj je jednostavno rekao da "jednostavno ne želi više biti s njom".

Olga je nakon toga provodila dane "plačući", ali to je bilo isto kao da "plače pred zatvorenim vratima".

Na kraju je nakon brakorazvodne parnice od zajedničke imovine dobila prazan dvosobni stan i kauč.

Olga je iz ranije veze imala već jedno, danas već odraslo dijete. Danas živi u drugom stanu sa novim suprugom, a dvosobni stan gdje je svojevremeno živjela s Abramovićem iznajmljuje.

Olga tvrdi da se ponekad, gledajući luksuzni život Irine Abramovič, zapita nije li ona, da su se "karte drukčije pomiješale", mogla biti na njenom mjestu. Ali, s druge strane kaže da Irini ne zavidi jer je bila u "zlatnom kavezu", te da njen razvod pokazuje kako "novac ipak ne može kupiti sreću".

D.A.
Foto: AFP

Pročitajte više