Prvi dan Lil`Sistera: Zvijezda je rođena!

PRVI dan Lil`Sister projekta obilježila je legendarna Anita.

Sama ili u društvu neumorna Anita je u svom filmu: smije se, pjeva i jaši po cimerici Veroniki.

Od 20 do 21 Anita je neplanirano imala svoj "show", koji ćemo vam danas ponuditi za download.

Iz niza antologijskih trenutaka prvog dana Lil`Sister projekta izdvajamo Anitin zaključak o previše videoteka u Zagrebu, koje ne služe ničemu jer naša Anita želi pogledati samo Showgirls i film o Marilyn Monroe.

Nakon što ih je oko 16h napustio Stoka, za kojeg je Anita zapjevala, suzdržana Veronika odlučila je zezati cimericu, pa joj je rekla kako je primila poruku od managera Michaela Jacksona, koji želi Anitu pod svoje okrilje. Anita je ponudu odmah odbila: "Je, pa da završim ko Michael Jackson".

Anita koja piše "moralne pjesme" a san joj je postati pjevačicom, saznali smo, ima morsku bolest. Naime, "alergična je na more".

U jednom momentu Anita je publici izdiktirala svoj broj mobitela, nakon čega su joj pristigli deseci sms poruka, koje je u svom stilu komentirala.

Gledatelju koji ju je naljutio pitanjem o silikonima Anita je ponosno pokazala, kako kaže, "prirodne ljepote".

Danas iza 13 stiže im u goste estradni manager Zoran Škugor, a u 18,30 zečice daju intervju za Red Carpet - bit će to razgovori koje morate pratiti. Vidjet ćemo koliko će im današnji "trener" književnik Nino Raspudić, pomoći u pripremanju za ulazak u visoko društvo. Kasno navečer je tulum, a tko će biti duša partya - već znate.

U međuvremenu pratite šašavu zečicu Anitu i profinjenu zečicu Veroniku 24 sata na dan na adresi www.lilsister.index.hr. Lil Sister web site jučer je posjetilo više od 40,000 ljudi.

Prije nego kliknete na link, pogledajte par jučerašnjih screenshotova, Anitu ćete lako prepoznati.

Pročitajte više