Prvi koncert Tonyja Cetinskog u Areni Zagreb rasprodan, u prodaji ulaznice za drugi!

ULAZNICE za veliki koncert Tonyja Cetinskog koji će se 23. svibnja u sklopu turneje Furia Tour održati u Areni Zagreb su rasprodane! No, ukoliko niste uspjeli nabaviti ulaznicu - ne očajavajte. Naime, kako doznajemo od Tonyjeve PR menadžerice Snježane Jerković, Tony neće dopustiti da njegovi fanovi ostanu razočarani te će im, u maniri pravih svjetskih zvijezda, prirediti još jedan koncert.

Dakle, zbog velikog interesa će se 24. svibnja, samo dan nakon prvog koncerta, održati koncert "Arena Zagreb 2". Karte za drugi koncert su već u prodaji pa ovog puta požurite ukoliko ne želite opet ostati bez svog primjerka ulaznice.

Koncerta turneja Furia Tour započela je prošlog ljeta u pulskoj Areni, u sklopu promocije albuma "Ako to se zove ljubav", a svoj poseban uspjeh zabilježila je u prosincu u ljubljanskoj dvorani Tivoli. Grandioznom produkcijom u Areni Zagreb Tony Cetinski namjerava zapečatiti status jedne od najvećih pop zvijezda na našim prostorima, a projekt prati tehnologija koja u Hrvatskoj dosad nije korištena.

I.M.

Pročitajte više