Pukla veza Posh i Dasha

TABLIOD "Sun" previše ne obožava Victoriu Beckham iako s njom i bogatim suprugom stalno puni svoje stranice. Objavio je "dobru i lošu vijest" o poznatoj šminkerici.

Loša vijest je što će se na tržištu napokon pojaviti Victorin rap album, a dobra što će s njega biti izbačeni svi njeni vokali. Naime, američki producent Damon Dash snimio je s bivšom članicom "Spice Girls" 14 pjesama u New Yorku od kojih je samo "This Groove" izašla kao singlica i popela se na visoko treće mjesto engleske top liste, a ostale su "na čekanju".

Dash se žali da mu njena kompanija nije platila ni novčića za njegov rad jer se ne može pomiriti s idejom da pop pjevačica pjeva rap, pa je odlučio sam izdati snimljene pjesme uz izbacivanje njenih vokala koje će zamijeniti neka druga pjevačica.

Iako su on i Victoria postali pravi prijatelji, pa joj je dodijelio i ulogu foto modela za reklamiranje odjeće njegove marke Rock A Wear ta veza je na kraju pukla, a Posh je ionako sada važnije spašavanja svog braka od glazbene karijere.

Pročitajte više