Pun internet gaćica Anne Nicole Smith!

GODINU i pol dana nakon tragične smrti, Playboyeva zečica Anna Nicole Smith doživjela je novi "udar na internet" - jedna je aukcijska kuća u subotu navečer na prodaju ponudila brojne stvari iz njezinog ormara, pa i gaćice, za kojima je, sasvim očekivano, vladala prava pomama. One najskuplje pripale su Larryju Birkheadu, njezinom nekadašnjem dečku s kojim je dobila kćer Dannielynn, a koji je nakon njezine smrti dobio svojih pet minuta te se i dandanas, u maniri pravog brižnog oca, prešetava po crvenom tepihu i medijima skupo naplaćuje informacije o djetinjstvu male nasljednice.

Larry Birkhead kupio je na internetskoj aukciji gaćice od 1800 dolara te negliže od tisuću dolara, a cijene su u ovom slučaju visoke, jer je Anna Nicole Smith te odjevne predmete nosila na legendarnom snimanju za Playboy, koji joj je priuštio ulaznicu za svijet poznatih i slavnih. "Želim da Dannielynn ima nešto po čemu će pamtiti majku. Iako je nema, želim da na neki način bude uključena u odgoj naše kćeri", rekao je Birkhead medijima nakon što ih je obavijestio o kupnju donjeg rublja svoje pokojne ljubavnice.

Online dražba traje i dalje, a na njoj se, osim intimnog rublja, prodaju haljine, cipele, torbice, pa čak i šminka kojom se koristila preminula starleta. Inače, pretpostavlja se da je jednokratni ljubavnik Anne Nicole Smith, unatoč činjenici da nije dio njezine oporuke, itekako profitirao te da je zahvaljujući okolnostima - brojnim sponzorskim ugovorima te naplaćivanju dolazaka u noćne klubove, zaradio više od 30 milijuna dolara.

M.A.

Pročitajte više