Pustio glazbu iz Titanica, a onda shvatio tko sjedi blizu njega u avionu

Screenshot: TikTok

PUTOVANJA avionom mogu biti neugodna, a najbolji dokaz tome je priča tiktokera Chrisa Olsena koji je ispričao bizaran događaj s nedavnog leta kad je pustio glazbu iz Titanica, ne znajući tko se nalazi blizu njega. 

"Moram početi posvećivati više pozornosti svom okruženju jer se ne mogu više ovako sramotiti", rekao je Chris i zatim ispričao što mu se dogodilo. 

Neugodan trenutak 

"Danas sam bio u avionu. Blizu mene bila je jedna žena na sjedalu do prozora i srednje sjedalo između nas bilo je prazno. U ovom trenutku sam spreman slušati glazbu i smjestiti se, a tko mi je na pameti nego Celine Dion. Otkazala je turneju i svirali su hrpu njenih pjesama na vijestima." 

@chris KATE IF YOU SEE THIS IM SORRY I DIDN’T KNOW #storytime #katewinslet #titanic ♬ original sound - Chris Olsen

"Ono što nisam shvatio je da moje AirPods slušalice još nisu spojene pa Celine počinje svirati naglas. Preslušavao sam njezine hitove, a nakratko je zasvirala i pjesma My Heart Will Go On i sve se to događa naglas, ali ja to ne shvaćam", ispričao je. 

Čim je shvatio da pušta svoju glazbu naglas, Chris je brzo pauzirao glazbu, uvjeravajući se: "Ništa od toga nije sviralo tako dugo." 

Poznato lice  

Kasnije je shvatio da je na pogrešnom sjedalu nakon što ga je žena na sjedalu do prozora pored njega stalno promatrala, a stjuardesa je pitala koji je broj sjedala na njegovoj karti. Zatim su stvari postale još gore.  

Naime, Chris je prešao u treći red, ali kad je ustao i ispričao se ženi na sjedalu do prozora, pogledao je njezino lice i shvatio da "izgleda poznato".  Bila je to oskarovka Kate Winslet, zvijezda Titanica, čija je tematska melodija pjesma Celine Dion My Heart Will Go On. 

Reakcije tiktokera 

Njegov video prikupio je gotovo tri milijuna pregleda i više od pola milijuna lajkova, a tiktokeri ne prestaju komentirati neugodnu situaciju. 

"Dobrodošli u današnji segment scene iz naših najgorih noćnih mora", napisao je tiktoker, a drugi se našalio: "Možda je mislila da treba reći: Nikad neću pustiti Jacka?"

"Plačem od smijeha", "Ovo je bilo tako kaotično i nevjerojatno" i "Kate je bila uvjerena da je zezaš", samo su neki od komentara. 

Pročitajte više