Rade Šerbedžija s obitelji je s Brijuna stigao u Rijeku

RADE ŠERBEDŽIJA s obitelji je s Brijuna danas stigao u Rijeku. Fotografi su ga ispred riječkog hotela Bonavia snimili u društvu supruge Lenke Udovički te kćeri Nine, Milice i Vanje.

Holivudsku će adresu poznati glumac uskoro zamijeniti riječkom. Sa Šerbedžijom će se u Hrvatsku preseliti njegova supruga Lenka Udovički, s kojom će zajedno predavati na studiju glume, te njihove dvije kćeri, Vanja i Milica, dok će najstarija, 18-godišnja Nina ostati u Americi gdje je primljena na nekoliko tamošnjih sveučilišta.

Poznati glumac nedavno je naveo kako je možda i jedan od najvažnijih razloga selidbe obitelji u Rijeku briga da njegove mlađe kćeri Vanja i Milica potpuno ne padnu pod američki utjecaj. "One odlično govore naš jezik, ali osjećam kako gubim pred američkim navikama i životom i ne bih htio da budu Amerikanke. Ne mislim time ništa loše o Amerikancima jer ih ima stvarno sjajnih ljudi. Želio bih da budu više Europljanke i bliže našim korijenima. I Lenka i ja ih odgajamo u duhu našeg jezika i naše kulture. One znaju mnogo, ali ipak je to drugačije kad odrasteš sa svojom generacijom, a taj dio života mi gubimo", kazao je Šerbedžija, dodajući kako će kasnije ipak kćeri poslati na jedan od američkih koledža.

Pročitajte više