Rade Šerbedžija u Beogradu primio cjepivo protiv korone: Treba to, ne može se čekati

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

PROSLAVLJENI glumac Rade Šerbedžija otkrio je da je otišao u Beograd kako bi se cijepio protiv koronavirusa.

"U Beogradu sam to učinio jer Srbija nije u Europskoj uniji pa može nabaviti cjepiva iz različitih kanala, što je i učinila. To su sve odlično obavili, tako da su mnogi ljudi otišli tamo cijepiti se", ispričao je u intervjuu za Dnevni avaz.

"Ja sam to odlično podnio. Mnogi moji prijatelji iz Sarajeva su isto otišli tamo cijepiti se. Treba to, ne može se čekati. Tko može to učiniti, treba to učiniti. Nadam se da će ta cjepiva krenuti brže iz EU sada. Nadam se da ćemo ovo ljeto moći dočekati mirnije i da ćemo moći družiti se. Imam takav osjećaj", rekao je.

"Treba biti na neki način pametan. Biti oprezan, naravno, ali treba pokušati dalje nastaviti u okvirima koliko se može i koliko situacija dozvoljava da se nastavi, inače ode sve kvragu. Ljudima će se odraziti na psihu, rađat će se nove bolesti, nelagode", dodao je.

Šerbedžija trenutno najviše vremena provodi u Istri, a ispričao je kako se nosi s činjenicom da zbog koronavirusa pati njegova profesija.

"To je sada najteže doba. Mi smo, kazalište i film, takve umjetnosti koje zavise od druženja, mnogo ljudi, skupova. To je kolektivna umjetnost. Tako da je to zaista užasno i teško", zaključio je.

Pročitajte više