"Ramseyjevo prokletstvo": Kad god zabije gol, netko slavan umre - zadnji u nizu bio je Bowie

Foto: Instgaram

IMA LI ISTINE u svemu tome, ili je jednostavno slučajnost? Isto to su se pitali mnogi diljem svijeta kada se primijetio neobičan niz nogometaša Aarona Ramysea.

Sve je počelo 2011. Proširila se priča kako svaki put kad Arsenalov nogometaš Aaron Ramsey zabije gol, neka poznata ličnost napusti ovaj svijet. Iako nema i stvarnih dokaza za za to, neke stvari se doista i poklapaju. Zadnji u nizu bio je upravo slavni glazbenik David Bowie koji je iznenada umro od posljedica raka jetre - samo dva dana prije Ramsey zabio gol u utakmici FA Cupa protiv Sunderlanda.


Samo bapske priče ili ima nešto u tome?

Navodno je niz započeo s pogubljenjem terorističke skupine Al Qaida Osamom bin Ladenom, a neki su išli toliko daleko da su ga povezivali i sa slučajem kada je španjolski sportski novinar Andres Montes umro - i to još 2009. Među osobama koje su umrle nakon što je on zabio gol našao se i osnivač Applea Steve Jobs, zatim glazbena diva Whitney Houston, holivudski glumac Paul Walkerom koji je poginuo u strašnoj nesreći, a na listi je i glumac Robin Williams.

Evo i liste koja kruži društvenim mrežama.

Pročitajte više