Range Rover Autobiography

LAND ROVER će na skorašnjem auto salonu u Londonu premijerno predstaviti još luksuzniju izvedbu svog top modela.

Iza pomalo čudnog imena Autobiography krije se dosad najluksuznija verzija britanskog top terenca. Omiljeni izbor nogometaša i britanskih biznismena u najnovijoj izvedbi nudi se u kombinaciji tri dizajna naplataka, od kojih su najuočljiviji 20-inčni prikazani na pratećim fotografijama.

Vanjština je dodatno ukrašena kromom presvučenom maskom i bočnim otvorima za usis zraka. U borbi za nove kupce od pomoći bi trebale biti nove boje karoserije, kao i nekoliko manjih detalja s popisa opcija.

U kabini plemenitu britansku narav otkrivaju odgovarajući materijali, najfinija koža i obilje skupog drva. Opcijski se drveni umeci nude čak i na kolu upravljača i mjenjaču, dok će dašak sportske elegancije u Range Rover dovesti metalom presvučene nožne komande.

Multimedija je naravno zastupljena u najvećoj mjeri. Osim standardne navigacije Land Rover svoj prestižni model oprema  Hybrid TV sustavom.

Prodaja Range Rovera Autobiography započinje odmah po premijeri zakazanoj za 22. srpnja. Najavljena cijena za TDV8 Autobiography je 72.995 GBP na britanskom tržištu.

Pročitajte više