Ravnatelj SC-a nakon poruke u menzi: Ispričavam se studentima, bila je dobra namjera

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

NAKON što smo objavili poruku koju je uprava restorana u studentskom domu Stjepan Radić uputila studentima, oglasio se ravnatelj zagrebačkog SC-a Mirko Bošnjak.

"Poštovani, realni problemi u poslovanju restorana SC-a Zagreb u SD Stjepan Radić na Savi isti su kao struci u okruženju:

  • prirodni odliv radne snage i kronični nedostatak zamjenskog pomoćnog osoblja,
  • velika stopa bolovanja; od 80 zaposlenih proizvodnog osoblja restorana na Savi na današnji dan na kratkom bolovanju je 16, a na dužem bolovanju 10 djelatnika.

Pored prethodno navedenoga imali smo kvar na glavnom razvodnom ormaru elektroinstalacija na Liniji 2 samoposluživanja studenata, koji moramo hitno otkloniti. Sve poteškoće u poslovanju restorana SC-a Zagreb na Savi kontinuirano komuniciramo s predstavnicima studenata u SD Stjepan Radić", stoji u priopćenju koje je poslao Indexu.

"Slažem se, Zamolba prema studentima od strane uprave restorana napisana je nespretno, ali je pisana u dobroj namjeri. Ispričavam se studentima zbog nespretnosti i čekanja, vjerujem kako ćemo od ponedjeljka krenuti u normalan režim rada", dodao je.

"Ukoliko se brže odlučite..."

Podsjećamo, uprava restorana u studentskom domu Stjepan Radić u Zagrebu poslala je nesvakidašnju poruku studentima koji se već neko vrijeme žale na nesnosne gužve u menzi. "Ukoliko se brže odlučite što će te konzumirati manje će se čekati u redovima", stajalo je u "zamolbi" uz potpis "uprava restorana".

Pročitajte više