VIDEO Razbjesnila kineske fanove: Lady Gaga se susrela s Dalai Lamom

Foto: Instagram

LADY GAGA i Dalai Lama ovih dana su boravili u Indianapolisu, a pjevačica je dobila priliku porazgovarati s tibetanskim vođom i čitav je razgovor prenosila uživo na svom Facebook profilu.

Dvadeset minuta razgovora s Dalai Lamom pjevačica je iskoristila da bi mu postavila pitanja koja su mladi ljudi diljem svijeta postavljali na njezine profile na društvenim mrežama. Tibetanski vođa i pjevačica su se dotakli različitih tema, pa i trenutnog stanja u svijetu i tragedija koje pogađaju ljudski rod u posljednje vrijeme.

"Kada se dogodi tragedija, ne treba izbjegavati govoriti o njoj, nego ju treba razmotriti dublje i bolje. Ako gledamo širu sliku vidimo pozitivne i sretne događaje, a ako gledamo užu sliku svijet je doista nepodnošljivo mjesto", rekao je Dalai Lama pjevačici.

Oduševljeni fanovi su tisućama puta lajkali fotke i video koje je postavila pjevačica, ali je Lady Gaga ovim potezom zaradila bijes kineskih obožavatelja koji ju mahom prestaju pratiti na društvenim mrežama.

Na pitanje jednog novinara hoće li ovaj susret stvoriti probleme u odnosu između kineskih vlasti i Lady Gage, glasnogovornik kineskog ministarstva vanjskih poslova odgovorio je da uopće ne zna tko je Lady Gaga i da se nada da će svijet uskoro spoznati istinsku narav Dalai Lame.

Pročitajte više