Razbjesnio Instagram objavivši golu fotku svoje cure Valentine

Foto: Instagram

23-GODIŠNJI Instagram model i bloger Jay Alvarrez objavio je na toj društvenoj mreži prije nekoliko dana vruću fotografiju sa svojom pet godina starijom djevojkom, Talijankom Valentinom Fradegradom, i uspio razbjesniti mnoge svoje pratitelje.

Na fotografiji Valentina pozira potpuno gola, grudi jedva skriva rukom, dok joj Jay svojom rukom prekriva intimne dijelove. 

"Volio bih da si ti moj palac pa da te mogu opaliti na svakom komadu namještaja u kući", stoji u opisu fotografije koju je Jay podijelio sa svojih 6,3 milijuna pratitelja.

"Čovječe, kako možeš svoju curu ovako pokazivati svijetu?", "Ti si očajan za lajkovima", "Sljedeće pornić", "Ovo je preeeeviše", "Ovo je odvratno, jako mi je žao cure", "Kako se hvališ ovom ženom kao da je stvar, a još je tužnije što očito ni ona ne zna svoju vrijednost", "Poštuj žene, prestani iskorištavati njihovo tijelo za svoj profit. Sebično je", "Prijatelju, ova fotografija ti uopće nije bila potrebna", bili su samo neki od bijesnih komentara.

Ipak, bilo je i onih kojima se fotografija svidjela pa su je u dva dana lajkali više od 600 tisuća puta.

Jay se osvrnuo na kritike dodavši u opis fotografije rečenicu: "Ne mogu vjerovati da je ova fotografija nekog uvrijedila."

Pročitajte više