Razlog zbog kojeg princ William neće gledati Tiger Kinga i vas bi mogao nasmijati

Screenshot: BBC

KAO I svi ostali, i princ William zatvoren je i ima vremena za gledanje televizije, no nemojte očekivati da će gledati Tiger Kinga.

Netflixov dokumentarac jedan je od najvećih hitova godine, no princ William neće ga dodati na svoju listu za gledanje. William je gostovao u showu Big Night In kod Stephena Fryja, gdje je dvojac preko videopoziva proćaskao o životu u karanteni.

Fry, koji je za ovu priliku utjelovio svoj lik iz Crne Guje, pitao ga je o školovanju djece doma, a William je usporedio to s noćnom morom. Slavni britanski voditelj i glumac zatim ga je pitao je li pogledao nešto dobro na televiziji. "Kažu mi da je Tiger King dobar", rekao je Fry.

"Pokušavam izbjegavati serije o kraljevskoj obitelji", rekao je William i mnoge nasmijao.

Inače, popularna dokumentarna serija pretvorila se u pravi karantenski hit i postala najgledanija Netflixova serija, ne samo u Americi već i diljem svijeta. U središtu radnje našao se vlasnik privatnog zoološkog vrta Joe Exotic, ali i ostali vlasnici divljih životinja koji su uglavnom u međusobnom ratu. Joe je posebno zapeo za Carole Baskin, vlasnicu konkurentskog zoološkog vrta (iako ona tvrdi da samo spašava životinje), a u prepucavanju je na vidjelo izašla i sumnja da upravo ona stoji iza nestanka svog drugog supruga.

Pročitajte više